Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от boyansky Покажи съобщение
    И на мен ми разбиха Алфа 155, TS 1.8, 93 г. преди месец.

На шоф.врата изкъртиха ключалката и е дупка нa нейно място като от голяма занба или секач. Не са я отворили оттам обаче и счупили малкото триъгълно прозорче на вратата зад шофьора.
    Опитали да я палят- неуспешно зaради паднал акумулатор и оригиналната заводска аларма, която блокира запалването също.

В колата няма CD или друго-вижда се че е дупка на конзолата за касетофона.
    Колата беше без застраховка и имаше изгорял лак на предния капак, което на външен вид не буди интерес като на лъсната кола. За какво им е не зная- сигурно за части. Напоследък взели да крадат по-стари автомобили за да ги предавали на скрап и за части ми казаха- на мои съседи откраднали микробус Фолксваген 84г....който ги зрязал на пътя при гара Бов заради свършило гориво и проблем с токовете и сега му направили каско и застраховка собствениците, което никой не е вярвал че ще се наложи за толкова стар автомобил.

Боян
    Крадат ги за транспорт при извършване на друго престъпление.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от antonyonkov Покажи съобщение
      Но след тази случка само по платени паркинги спирам, че мани тези главоболия дето бяха.
      Дали това не е причината за причинените "малко" щети? Преди години до нас разбиваха редовно един автобус, защото не искал да паркира на паркинга на едни хорица...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Версии всякакви, но определено си пазете колите, че все по често чувам за такива неща, и то само на скъпи коли.

2.4JTDm

Comment

Колега,
          как са нещата със застрахователите, платиха ли всичко ? Надявам се всичко да бъде наред и не го пожелавам на никого тази гадост...
          Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
          http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

Искрено ти съчувствам, мойта кола която е по евтина от твоето табло я разбиваха 2 пъти посред бял ден.Първия път ЦД-то замина и натрошено табло,ключалка и крива ламарина, а втория път само другата ключалка и ламарината.... И като цяло повече се дразня от самото действие от колкото от пречинените щети. Ама всеки път си казвам "Всичко се връща" и "Всяко зло за добро" и продължавам ... няма какво да направя по въпроса. В крайна сметка здраве да е!!! И дано на никой не се случват такива гадости - тръпката е много кофти като си видиш колата изнасилена !!!!

Comment

Пазете се, не оставяйте съблазнителни неща на показ, напоследък ден не минава без да видя някоя разбита кола с отворена жабка и изкормена среда...особено по центъра на София(около ст.Васил Левски и Гурко)
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Дори само поставка за GPS да видят на стъклото и разбиват да ровят в жабката. Застрахователите като Алианз, дори са пуснали вече отделна клауза, специално за аудио-система в автомобила.
                2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
                .

Comment

От цялата работа съм доста назад. Не ми платиха доста неща, а имах доста добро мнение за ДЗИ. Стигнахме даже до пазарене какво да ми платят и какво не, с кого ли не разговарях. Няма да пиша подробно, защото вече са ми ясни тънкостите и как стават работите, а не се знае кой чете. Лошото в БГ е, че всеки трябва да разбира от всичко иначе си прецакан навсякъде и по всякъкъв повод.

2.4JTDm

Comment

Working...
                  X